Weekend eiland Robinson Crusöe dankzij onze sponsors!

SailWise biedt vakantieweken en -weekenden voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke beperking, en weken voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast zijn er ook speciale themavakanties, zoals een internationale of jongerenweek. Alle watersportactiviteiten worden begeleid door een team van enthousiaste en goed opgeleide watersportinstructeurs. Deze vrijwilligers zorgen samen met de bemanning voor een veilig en onvergetelijk verblijf op het eiland.

In het weekend van 17-18 juni zijn we een weekend lang te gast geweest op het eiland. De locatie is prachtig, middenin de Loosdrechtse Plassen, het verblijf zelf heeft ruime, volledig aangepaste slaapkamers, een grote keuken waar we gezamenlijk zullen koken voor 30 mensen en een heerlijke woonkamer met uitzicht op het water.

Dat we dit de kinderen hebben kunnen aanbieden, is te danken aan onze (vaste) sponsors, die ik hier dan ook even wil noemen:

mw. E. Kapteijn

Teun en Martie van Geest- de Jong

mw. C. Kapteijn

Peter en Joke van Berge-Henegouwen.

Didier

Fam. den Dekker

Taxichauffeur Geert

 

Door |2017-10-25T21:10:09+00:005 juni 2017|0 Reacties
Na het behalen van mijn HAVO en Schroevers diploma, ben ik als inkoopster damesmode aan de slag gegaan voor een keten in Amsterdam. Daarna ben ik mijn eigen kledingzaken begonnen, welke ik 16 jaar heb gehad. De problematiek na de geboorte van Nadja omtrent haar gezondheid en ontwikkeling, maakten dat ik mijn toekomstplannen moest bijstellen. Ik heb schrijfopleidingen gevolgd om me toe te leggen op een grote liefde van mij, schrijven. Iets wat ik al sinds mijn pubertijd doe. Door wat er op mijn pad kwam bij het leven met een zorgintensief kind en ook omdat ik graag maatschappelijk mee wilde blijven draaien, besloot ik Stichting Nadja op te richten. Dat brengt me van project tot project en de kinderen van de spelmiddag en anderen die daardoor op mijn pad zijn gekomen, geven me een enorme boost. Inmiddels werk ik sinds 2017 ook als redacteur en schrijfcoach. In september 2018 heb ik www.de-storyteller.nl opgericht met als hoofddoel het verzamelen van inspirerende, verbindende of verrassende verhalen van mensen.

Reageer hier