Gewoon bij Winny

Gewoon bij Winny is een initiatief van de ouders van Winny, een negentienjarig meervoudig beperkte jonge vrouw. Zij woont in een apart gedeelte, bij haar ouders op het terrein: een landelijk gelegen omgebouwd agrarisch bedrijf in Hazerswoude-Dorp.

Zij willen andere jongeren en jongvolwassenen met een meervoudige beperking vrijetijdsmogelijkheden/dagbesteding bieden op hun terrein. Wel of niet op basis van PGB.

Het terrein is ruim opgezet en biedt veel mogelijkheden. Naast dieren: paarden, varkentjes, kippen en een hond, is er een trampoline, een schommel (zelfs een rolstoelschommel), genoeg om lekker buiten te rommelen, eventueel te helpen en te spelen.

Er is een aparte ruimte (los van het woongedeelte van de familie) waar je met een groepje wat lekkers kunt eten/drinken (er is altijd versgemaakte taart) een spelletje te doen, iets te knutselen, of gewoon heerlijk te zitten.

Stichting Nadja zal hier regelmatig spelmiddagen houden en zoekt samen met ‘Gewoon bij Winny’ naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding en begeleiding op zaterdag en eventueel in een later stadium therapie met dieren.

Door |2017-10-26T17:39:27+00:0021 oktober 2017|0 Reacties