Opbrengst groenteveiling tijdens Sail-Leiden juli 2018

Op 29 juli was Stichting Nadja het Goede Doel tijdens Sail-Leiden. Vanaf een historische schuit werd er groente en fruit geveild. De gehele opbrengst was voor ons.

Het heeft het fantastische bedrag opgeleverd van 1899,- euro!

Dit geld gaan we gebruiken om in 2019, als we 10 jaar bestaan, onze droom waar te maken:

Een weekend naar eiland Robinson Crusoë in de Loosdrechtse Plassen, waar we zullen overnachten én heerlijk gaan genieten van : aangepast watersporten!

Door |2018-07-31T19:33:13+00:0031 juli 2018|0 Reacties
Na het behalen van mijn HAVO en Schroevers diploma, ben ik als inkoopster damesmode aan de slag gegaan voor een keten in Amsterdam. Daarna ben ik mijn eigen kledingzaken begonnen, welke ik 16 jaar heb gehad. De problematiek na de geboorte van Nadja omtrent haar gezondheid en ontwikkeling, maakten dat ik mijn toekomstplannen moest bijstellen. Ik heb schrijfopleidingen gevolgd om me toe te leggen op een grote liefde van mij, schrijven. Iets wat ik al sinds mijn pubertijd doe. Door wat er op mijn pad kwam bij het leven met een zorgintensief kind en ook omdat ik graag maatschappelijk mee wilde blijven draaien, besloot ik Stichting Nadja op te richten. Dat brengt me van project tot project en de kinderen van de spelmiddag en anderen die daardoor op mijn pad zijn gekomen, geven me een enorme boost. Inmiddels werk ik sinds 2017 ook als redacteur en schrijfcoach. In september 2018 heb ik www.de-storyteller.nl opgericht met als hoofddoel het verzamelen van inspirerende, verbindende of verrassende verhalen van mensen.