Wie zijn wij 2018-01-11T16:41:52+00:00

De naam van de stichting komt voort uit de naam van de dochter van de oprichters: Nadja, wat HOOP betekent. Dat is wat Stichting Nadja wil: hoop bieden door te denken in mogelijkheden en wat niet standaard mogelijk is, mogelijk te máken.

Motor achter Stichting Nadja is Anne van Zwieten, blogger, schrijfster, redacteur en bovenal moeder van Nadja en zoon Jay.

Na Nadja’s geboorte bleek haar werk als eigenaresse van twee  modezaken niet te combineren met de zorg voor Nadja. In Stichting Nadja kon zij opnieuw haar ambities kwijt: ondernemen, organiseren en verbinden.

Nadja is een energieke vrolijke meid. Ze houdt van (rolstoel)dansen, liedjes luisteren en muziek maken en is dol op knuffel Muis. Met haar wilskracht weet ze meer dan verwacht te bereiken.

Nieuwsgierig geworden naar Nadja?

Ons boek is te koop

En nu? is o.a. te koop bij Freemusketeers en Bruna of via stichting Nadja.

Stuur  een mail naar stichtingnadja@gmail.com met je adresgegevens.

Als je vervolgens 15,95 overmaakt op:

NL 61 RABO 0144938685, sturen we je het boek toe.