Onlangs werd stichting Nadja gebeld door voorzitter Wim den Hollander van de Opaclub van de Oegstgeestergolfclub. De Opaclub wilde graag een donatie doen.

Twee keer eerder ontving de stichting een donatie ten bate van kinderen met diverse beperkingen. Deze kinderen kunnen vanwege hun beperkingen vaak geen deel uitmaken van een (sport)club en hebben door de hulp en toezicht die zij nodig hebben weinig mogelijkheid met andere kinderen te spelen. Stichting Nadja organiseert daarom onder anderen spelmiddagen en uitjes.

En zo beleefden twaalf kinderen op een stralende woensdagmiddag (11 mei jl.) de dag van hun leven in attractiepark Plaswijck in Rotterdam. Ieder kind kan daar op eigen niveau genieten: dieren, kermis, treintje, zwembad, speeltuin…er is voor ieder wat wils.

De dag werd afgesloten met een frietje en een ijsje. Opa’s: bedankt!

Voor meer informatie:

www.oegstgeestergolfclub.nl